افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان در کنکور ١۴٠١ به دلیل بحران کمبود معلم در سال های آینده. . .
کمبود شدید معلم، مشاور و مربی بهداشت در سالهای ١۴٠١ و ١۴٠٢:
بر اساس پیشبینی سازمان برنامه و بودجه، جمعیت بازنشستگان آموزش و پرورش تا سال 1406، 463.272 نفر خواهد بود که حدود 71درصد (328.426 نفر) از این تعداد قبل از سال 1402 بازنشسته خواهند شد!
بیشترین میزان بازنشستگی معلمان در سالهای 1400 و 1401 صورت خواهد پذیرفت و طی آن 111.545 نفر معلم از آموزش و پرورش خارج میشوند؛ پس از آن (سالهای 1402 تا 1406) شاهد سیر نزولی در تعداد معلمان بازنشسته خواهیم بود و به صورت میانگین سالیانه حدود 18.650 معلم بازنشسته خواهند شد.
بیشتر بدانید: صفر تا صد دانشگاه فرهنگیان در صفحه اختصاصی دانشگاه فرهنگیان
در جدول سال 1401 کمبود شدید نیرو وجود خواهد داشت و انتظار می رود سال آینده رکورد دیگری در جذب دانشجومعلم داشته باشیم.
جدول بازنشستگی وزارت آموزش و پرورش که به خوبی اوج بحران را در سال 1401 نشان می دهد و نقطه امیدواری برای ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان در کنکور 1401 می تواند باشد.

➖➖➖➖➖➖➖➖
❗️ کانال تخصصی آموزش و پرورش، دانشجویان و داوطلبان کنکور ١۴٠٠ دانشگاه فرهنگیان