شغل های رشته انسانی حقوق

شغل های رشته انسانی حقوق

معرفی، دروس دانشگاهی، درامد یکی دیگر از شغل های پرطرفدار رشته علوم انسانی: حقوق را در این نوشته می خوانید.

این رشته پرطرفدار از شغل های علوم انسانی است که  روابط اجتماعی که آثار حقوقی از آن ایجاد می شود، موضوع علم حقوق قرار می گیرد.

در مورد بهترین دانشگاه کشور برای تحصیل در این رشته، انتخاب بین دانشگاه بهشتی و تهران سخته. البته دانشگاه علامه طباطبایی هم را نباید از قلم انداخت.

گرایش‌های تحصیلی رشته حقوق

از تعریف رشته حقوق، گرایش های اون هم مشخص وجدا میشن؛ یعنی اگه این روابطی که در قوانین مشخص میشه، مربوطه به رابطه دولت و مردم باشه، جزو  گرایش «حقوق عمومی» قرار می گیره و اگه در مورد روابط مردم با همدیگر (به عنوان هموطن و شهروند) باشه، حقوق خصوصی میگن. البته حتما بخشی از قوانین درباره رابطه یک کشور با کشور دیگه هست که در چهارچوب رشته «حقوق بین الملل» قرار داره.

پس رشته حقوق درباره حق افراد در مقابل همدیگر، حق دولت و مردم، حق کشور در برابر کشورهای دیگه هست.

حقوق فقط حفظ کردن قوانین نیست!

کسی که میخواد بعد از تموم کردن این رشته در این زمینه هم به کسب و کار و اشتغال برسه، باید بدونه جسارت، توانایی تحلیل و استدلال، خوب نوشتن و خوب حرف زدن، از لازمه های موفقیتش هست.

شغل های علوم انسانی
شغل های رشته انسانی حقوق

مهارت های لازم این شغل

علاقمندان به این شغل در رشته انسانی:

جالبه بدونین این علم، با جامعه شناسی ، روانشنانسی و فلسفه هم ارتباط داره؛ و حتما ارتباط خیلی قوی تر با ادبیات و زبان فارسی. چون قاعدتا برای هر دفاعیه و لایحه و متنی که می نویسید، تسلط کامل بر ادبیات و داشتن قلم خوب، بسیار مهمه.

این رشته در واقع رشته منطق و قانع کردن مخاطبه؛ که البته ردپای منطق ریاضی و استدلال هم در اون دیده میشه. روانشناسی، روابط عمومی خوب وقوی، توانایی برقراری ارتباط خوب و بیان مطالب به زبان روان برای مخاطب و . .. .همه از نیازهای موفقیت توی این رشته هستن.

میشه گفت برای همین هاست که خیلی از دانش آموزهای علوم انسانی را به خودش جذب می کنه. پرستیژ و تاثیری که این رشته و کار اون، خیلی توی اعتماد به نفس و رفتارهای فارغ التحصیلان و وکیل‌ها تاثیر داره.

شغل های علوم انسانی
شغل های علوم انسانی

درس های دانشگاهی

دروس عمومی:

مقدمه علم حقوق ، حقوق جزای عمومی، حقوق اساسی ، حقوق مدنی ، مبانی علم اقتصاد ، عربی ، مالیه عمومی ، مبانی جامعه شناسی.

دروس تخصصی:

آئین دادرسی مدنی ، متون حقوقی ، آئین دادرسی کیفری ، حقوق اساسی ، حقوق جزای عمومی ، حقوق بین المللی عمومی ، حقوق سازمانهای بین المللی ، حقوق اداری، اصول فقه، متون فقه، حقوق تجارت، قواعد فقه، حقوق تطبیقی، ادله ثبات دعوی ، حقوق کار، پزشکی قانونی، کار تحقیقی، حقوق بین المللی خصوصی .تسلط بر زبان عرب و فرانسه هم به اغلب دانشجویان حقوق توصیه می‏شود .

چطور وکیل بشویم

شما وقتی توی انتخاب رشته دانشگاهی، حقوق رو انتخاب کردین و قبول میشین، لازمه بدونین بعد از فارغ التحصیلتون بلافاصله وکالت در انتظارتون نیست. بلکه لازمه یه آزمون ویژه این کار هم بگذرونین و بعد از قبولی اون آزمون هم دوره کارورزی داشته باشین تا بتونین پروانه وکالت داشته باشین.

زمینه شغلی

وکالت، مشاور حقوقی بانک ها، شهرداری ها، شرکت ها و وزارتخانه ها و سردفتری دفاتر اسناد رسمی.

بیشتر بدانید: معرفی شغل های رشته انسانی روانشناسی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن