مبارزه با کرونا

آنچه باید برای مبارزه با کرونا بدانیم

امیدوارم تا امروز خودتون و خانواده و اطرافیان با ویروس منحوس کرونا روبرو نشده باشید. در این مطلب میخوایم صفر تا صد مبارزه و شناخت و پیشگیری ویروس کرونا را بدونین. منبع این مطالب، حرف هایی است که توسط دکتر پور ایتی برای دانش اموزان و اولیای گرامی گفتند و چون واقعا علمی و مفید بود، خواستیم در اختیار همگان قرار بگیره.

میتونین فایل صوتی را از این لینک دانلود کنید و گوش بدید.

کرونا چیست؟

زمانی که در علم پزشکی با یک بیماری یا اپیدمی روبرو هستیم، دو موضوع مطرح هست: 1. درمان 2. پیشگیری.

درباره ویروس کرونا 2019 که جهش یافته از کروناویروس سارس هست که در سال 2003 در چین دیده شد و خیلی ها را کُشت، به این ویروس هم سارس 2 گفته میشه. چون جهش یافته اون ویروس هست.

مبارزه با کرونادرمان یا پیشگیری

این ویروس تا امروز (15 اسفند ماه) هنوز به مرحله درمان نرسیده. اگرچه می شنویم و می خونیم که داروهایی براش پیدا شده اما باید آزمایشات زیادی روی این داروها انجام بشه. پس فعلا مقوله درمان کنار رفته و پیشگیری مهم هست. برای همین هم گفته میشه دستتان را بشورید، ماسک بزنید یا نزنید (که در این باره اختلاف نظر هست) درباره تمام راه های پیشگیری این ویروس حرف خواهیم زد.

میزان کشندگی و علائم بیماری

اولین چیزی که می خوام در مبارزه با کرونا بدونین اینه: 80% افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شدن یا علائمی  نداده است یا در حد یک تب خفیف که ممکنه فرد متوجه بشه یا نشه؛ اگر هم بشه خیلی بهش اهمیت نمیده.

پس 80% افرادی که به کرونا ویروس جدید مبتلا میشن یا اصلا علائمی ندارن: حدوداً 62% افراد یا با یک تب خفیف و بدون سرفه و تنگی نفس ویروس هست.

یعنی میتونیم بگیم ممکنه تا الان خیلی ها به این ویروس کرونا مبتلا شدند و بدون اینکه بفهمن، خوب میشن و باهاش مبارزه میشه و دفع میشه.

اما به هرحال این افراد ناقل بیماری هستند و میتونن بقیه را آلوده کنند.

مبارزه با کروناکرونا؛ ویروس سریع الانتقال اما ضعیف

بیشتر نگرانی هم از سرعت انتقال این بیماری هست، نه کُشندگی ویروس کرونا. چون که 80% افراد یا علائمی نشان ندادند یا علائمشان خیلی خفیف بوده.

20% باقی مانده که در این 20% افراد علائم شدید میشه و بستری میشن و قرنطیه میشن و ازشون مراقیت میشه. از این 20% که بستری شدند فقط 5% (بخاطر ضعف سیستم دفاعی بدن) فوت کردند. اما 15% بهبود پیدا می کنند.

میزان مرگ و بهبودی افراد

ویروس کرونا در 80% افراد مشکلی پیش نمیاره و علائم خیلی خفیفی داره و دفع میشه. چون سیستم ایمنی ما بسیار قوی و قدرتمند هست.

20% افراد دیگر سیستم ایمنی بدنشان نتونسته جلوی تکثیر ویروس را بگیره. و با زیاد شدن ویروس، علائم اون بروز کرده. برای همین هم بیشترین افراد فوت شده 89% بالای 60 سال سن داشتند. به دلیل ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن از 60 سال به بالا این آمار طبیعی هست.

مبارزه با کرونامبارزه با کرونا

در درمان بیماری های باکتریایی نقش اصلی را آنتی بیوتیک ایفا می کند. اما در بیماری های ویروسی، نقش اصلی را سیستم دفاعی بدن ایفا می کند و دارو تجویز نمیشه مگر برای دفع علائم بیماری و مرگ ویروس را به بدن واگذار می کنیم.

چون در بیماری کرونا با یک بیماری ویروسی روبرو هستیم بهترین کار تقویت سیستم ایمنی بدن است!

تقویت سیستم ایمنی بدن

برای مبارزه با ویروس کرونا باید سیستم ایمنی را تقویت کرد اما چطور سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم؟ با عسل و زنجبیل و دارچین و . . . ؟ نه. ادامه را با دقت بیشتر بخوانید.

مبارزه با کرونا

اهمیت ویتامین D در مبارزه با کرونا

براساس 5 مقاله آخر که در سال 2019 در سایت پاپ مد منتشر شد، درباره رابطه نقویت سیستم ایمنی و ویتامین D بود مشخص شد که قویترین و اصلی ترین و محرکترین ویتامین برای سیستم دفاعی بدن، ویتامین D هست.

پس باید شروع کنیم به مصرف ویتامین D. چون متاسفانه در کشور ما بسیاری از افراد در کمبود ویتامین D به سر می برند و کمبود این ویتامین را در بدن دارند.

فایل صوتی این مطلب را گوش بدهید:

روش مصرف و تجویز ویتامین D

اگر میدونین کمبود ویتامین D دارید یک دوز 50000 رامصرف کنید. یک عدد قرص 50000 ویتامین D را می خورید و تا 15 -20 روز آینده شما را ساپورت میکنه.

دوزهای قرص ویتامین D : دوز 500 و دوز 1000و دوز 2000 . دوز 5000 و دوز 50000

مبارزه با کرونااما اگر نمی دونید کمبود ویتامین D دارید یا خیر، با این روش و دوز دارو مصرف می کنید:

1.دوز 1000 (هزار) را روزانه دو عدد مصرف می کنید.

2. دوز 2000 (دو هزار) را هر روز یک عدد مصرف می کنید.

در مصرف این ویتامین زیاده روی نکنید.

 مصرف ویتامین D را برای دوره زمانی 2 تا 3 هفته خواهید داشت!

اهمیت ویتامین C در مبارزه با کرونا

در مورد کاربرد و اهمیت ویتامین C در مبارزه با این بیماری اختلاف نظر هست. دیروز(چهارم اسفندماه 1398) سازمان بهداشت جهانی’گفت که ویتامین C در این موضوع ممکنه ضرر داشته باشه. اما امروز اون مطلب را حذف کرد. آخرش چی شد؟

مبارزه با کروناویتامین C؛ مفید یا مُضرّ برای مبارزه با کرونا

موضوع را ساده بیان می کنم. ویتامین C که در طبیعت و منابع طبیعی این ویتامین وجود داره، فرق داره.

ویتامین C که در مکمل ها و قرص های ویتامین C وجود دراه، در واقع ویتامین C نیست. بلکه بخشی از ویتامین C هست با نام اسید آسکوربیک.

اما ویتامین C واقعی که در منابع طبیعی و طبیعت وجود دراه، یک مولکول چند بخشی است با این فاکتورها :

فاکتور J برای تقویت سیستم تنفسی و فاکتور K و فاکتور P برای تقویت سیستم ایمنی و یک فاکتور کوپر و یک اسید آسکوربیک.

اما در زمان استخراج این ویتامین، تنها اسید آسکوربیک باقی می ماند و سایر فاکتورها و بخش های مهم اون از بین میرن.

اسیدآسکوربیک موجود در قرص های ویتامین C ورود ویروس کرونا به سلول های بدن را راحت تر می کنن.

اما ویتامین C به شکل طبیعی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنه!

مقدار مصرف روزانه ویتامین c طبیعی

این موضوع که ویتامین ث  قابلیت حل شدن دارد و هر مقداری که مصرف کنیم، بدن به اندازه کافی از آن برداشته و مقدار اضافه را دفع می کند. اما باید گفت که اگر هر روز 1 لیوان آب پرتقال طبیعی (نه آب میوه های پاکتی و استریل شده و سن ایج و هر برندی دیگر).

مصرف سبزیجات به همراه غذا (دو وعده و به صورت معمول) یا مصرف فلفل دلمه ای هم از دیگر راهکارهای رسیدن به این ویتامین مفید برای مبارزه با کرونا است.

نتیجه گیری تا اینجای مطلب

قرص ویتامین C هرگز نخورید

اما حتما از منابع طبیعی ویتامین C به طور روزانه مصرف کنید.

قرص ویتامین C هرگز نخورید . اما حتما از منابع طبیعی ویتامین C به طور روزانه مصرف کنید.

منبع :‌ انتشارات مشاوران آموزش

دیدگاه‌ خود را بنویسید

به بالای صفحه بردن